Urfa Yeniden Refah'ta Ahmet Yetimoğlu sesleri yükseliyor

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Adayı Ahmet Yetimoğlu'na partililerden tam destek sözü geldi. Çalışkanlığı ile bilinen Yetimoğlu mevcut aday olan isimler arasında öne çıkmayı başardı.

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Adayı Ahmet Yetimoğlu’na partililerden tam destek sözü geldi. Çalışkanlığı ile bilinen Yetimoğlu mevcut aday olan isimler arasında öne çıkmayı başardı.

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Kurucu ve mevcut İl Başkanı İsmail Yavuz’un istifasından sonra İl Başkanlığı için çok sayıda kişinin başvuruda bulunduğu öğrenildi. Bu isimler arasında en çok dikkat çekenlerden biri de Yeniden Refah Partisi Karaköprü İlçe Kurucu Başkanı Ahmet Yetimoğlu oldu. Başkan Yetimoğlu,  08 Temmuz’da yapılacak olan temayül seçiminde teşkilat üyelerinden tam destek sözü aldı.

Karaköprü İlçe Başkanı, İl Başkan Adayı Ahmet Yetimoğlu, adaylığına ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

“Öncelikle Merhum Liderimiz Necmettin Erbakan hocamız davasına yıllardır hizmet vermekten onur duyuyorum. Erbakan Hocamızın oğlu olan partimizin Genel Başkanı Kıymetli Dr. Fatih Erbakan’ın kurmuş olduğu partide görev yapmaktan öncelikle kıvanç duygumu sizler belirtmek isterim. 5 yıldır ilçe başkanlığı görevim Şanlıurfa’mızın genelinde mevcut olan teşkilat üyelerimiz her daim yanlarında olduğumu iletmek isterim. 

Şanlıurfa Milli Görüşün her daim kalesi olmuştur ve kalesi olmaya devam edecek bundan kimsenin şüphesi dai olmasın. Geri dönüp baktığım zaman 5 yıllık süreçte bazı sorunlar yaşadık. Her partide ve aile olduğu bizde aynı durumlar yaşandı. Bu konuları geride bırakarak yeni bir sayfa ve Milli Görüş’e yakışır bir halde tekrardan gerçek bir oluşumla yolla devam etmenin vakti geldi. 

Kıymetli teşkilat üyelerimiz ile yaptığımız istişareler ve aldığımız olumlu tepkiler doğru yolda olduğumuzu gösterdi.  Artık Şanlıurfa için yeni sayfanın açılmasını isteyen tüm kardeşlerimizin bizlere desteklerinin tam olduğunu duyurmak isterim.

Milli Görüş davasında “ YALAN, İFTİRA ve ALDATMA” olmadığı gibi vatanına ve memleketine hayırlı işlerin yapılması için görevimizin misyonu gereği bunun farkındayız. Şimdiden 8 Temmuz Cumartesi günü (Yarın) tüm teşkilatımızın temayül yoklaması için herkesi görev davet ediyorum.  Şahsıma destek veren dava kardeşlerime, dostlarıma teşekkürlerimi bir borç bilirim.”

Ahmet Yetimoğlu Yeniden Refah Partisi il başkanlığına talip oldu