Urfa'nın birçok ilçesi elektriksiz kalacak!

TAKİP ET

Dicle elektrik Dağıtım A.Ş, Şanlıurfa'nın çeşitli ilçelerinde bakım onarım ve yatırım çalışmaları nedeniyle 4 Şubat Pazar (bugün) elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Dicle elektrik Dağıtım A.Ş, Şanlıurfa’nın çeşitli ilçelerinde bakım onarım ve yatırım çalışmaları nedeniyle 4 Şubat Pazar (bugün) elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Peki, hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak? 

İşte 4 Şubat Pazar ilçe ilçe elektrik kesintisi yaşanacak yerler:

VİRANŞEHİR

Emiroğlu, Kışla, Bahçelievler, Atatürk, Hürriyet, Yolbilen, Azadi, Özal, Yenişehir, Eşkin, Tekke, Gölbaşı, Şarkpınar, Kale ve Yeni mahallelerinde demontaj toplanacağı için saat 09.00 ile 16.00 arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

SURUÇ

Karataş, Överler, Sarım, Geçitköy, Ekili, Bellik, Yeğen, Kırmıt, Aligör, Üçpınar, Ayhan, Kızılhüyük, Aybastı, Keberli, Gölen, Karadut, Aşağıkarıncalı, Saygın, Şekerköy, Büyükhan, Boztepe, 75.Yıl | Tozluca, Akmağara, Aylan ve Denizbacı mahallelerinde ENH direğindeki primer pano değişim için saat 10.00 ile 14.00 arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

SİVEREK

Gaziköy, Karabahçe, Karkaşı, Aşağıkarabahçe, Böğürtlen, Eğriçay, Çevirme, Küptepe, Savucak, İleri, Doğukent, Eskihan, Karacadağ, Avurtepe, Kavaklıdere, Çağa, Kulaksız, Göğerçin, Söylemez, Gürakar, Kamışlı, Güzelpınar, Aşlıca, Güllice, Gedik, Bardakçı, Taşhan, Keçikıran, Sumaklı, Örgülü, Fırın, Gerçek ve Güney Karabahçe mahallerinde Karabahçe fideri 1 ve 2 seviye bakım onarım çalışması kapsamında saat 09.00 ile 16.30 arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

HALİLİYE

Alkanlı, Kurucuk, Kap, Apalı, Sultantepe, Ambartepe, Köprülük, Hancığaz, Abdurrahmandede, Çamurlu, Büyükhan, Akçamescit, Külünçe, Asya, Büyükhancağız, Kısas, Altıntepe, Yeşiltepe, Yeniköy, Boydere, Konuklu, Şeyhçoban, Perşembe, Kepirli ve Oğulbey mahallelerinde F3 büyükhan fiderinde yapılacak olan osos ve primer çalışmasından dolayı saat 09.00 ile 16.00 arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

EYYÜBİYE

Yukarıçinpolat, Uğraklı, Koruklu, Mermer, Dibek, Taşkınlar, Baykuş, Karatepe, Eke, Geçittepe, Kurudere, Akkeçi, Duruca, Yusuf, Hacılar, Yamaçaltı, Keçikıran, Karaman, Mutlukaya, Yediyol, Uğurlu, Tarlabaşı, Yukarıçaykuyu, Ozanlar, Güneş, Başgök, Yakacık, Akkuş, Küçükminare ve Parapara mahallelerinde OG Hat bakımı yapılacağından dolayı saat 09.00 ile 16.00 arasında elektrik kesintisi yaşanacak.