Urfa'da engellilere yaşam hakkı tanınmıyor! 30 metrede 3 engel

TAKİP ET

Şanlıurfa'da engelli vatandaşlar engellenmeye devam ediliyor. Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde Fevzi Çakmak Bulvarında (İkinci Otuz Beş Metre) kaldırımda park edilen araçlar ve dökülen inşaat kumu engelli vatandaşların hakkını gasp etti.

Şanlıurfa’da engelli vatandaşlar engellenmeye devam ediliyor. Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde Fevzi Çakmak Bulvarında (İkinci Otuz Beş Metre) kaldırımda park edilen araçlar ve dökülen inşaat kumu engelli vatandaşların hakkını gasp etti.

Şanlıurfa’da erişim noktasında her anlamda engellenen engelli vatandaşlara, kaldırımların bozukluğu başta olmak üzere birçok alanda engelleniyor. Aynı kaldırımda 30 metrelik mesafede üç ayrı engel ile karşılaşan engelli vatandaş sitem etti.

Görme engelli vatandaşa oy kullanma eziyeti

Haber ihbar hattımıza ulaşan engelli vatandaş, araçlarını gelişi güzel park eden sürücüler ve inşaat çalışması yapan müteahhitlere tepki gösterdi.

Ulaşım haklarının gasp edildiğini söyleyen engelli vatandaş, “Biz bu toplumun bir parçasıyız. 30 metre mesafede 3 ayrı engelin önümüze çıkması, toplumumuzun bu konuda ne kadar bilinçsiz ve vurdumduymaz olduğu gösteriyor. Kendilerini bizim yerimizi koyup ona göre davranmalarını istiyoruz” dedi.

Şanlıurfa'da duraklara park eden araçlar engellilere engel oluyor