Urfa'da bir çok mahallede elektrik kesintisi yaşanacak

TAKİP ET

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Şanlıurfa'da elektrik kesintisi yaşanacak olan ilçeleri duyurdu. Yaşanacak olan kesintilerin bakım ve onarım çalışmalarından kaynakladığını duyuruldu.

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Şanlıurfa’da elektrik kesintisi yaşanacak olan ilçeleri duyurdu.  Yaşanacak olan kesintilerin bakım ve onarım çalışmalarından kaynakladığını duyuruldu.

22 Ocak 2024 Pazartesi günü elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler ve kesinti saatleri

SURUÇ BÖLGESİ

Kırkmağara, Akıncı , Karataş , Aligör, Üçpınar, Topçular , Karadut , Dinlence mahallelerinde direkler arasına uygun tip durdurucu direk dikimi yapılacağından dolayı saat 13.00 ile 15.00 arasında enerji kesintisi yaşanacaktır.

SİVEREK BÖLGESİ

Eğriçay, Savucak, İleri, Eskihan, Avurtepe, Kavaklıdere, Söylemez, Güraka, Kamışlı, Güzelpınar, Bardakçı Tahir oğulları elektrik tarafından hat bakımı yapılacağından dolayı saat 09.00 ile 18.00 arasında enerji kesintisi yaşanacaktır.


HİLVAN BÖLGESİ

Çimdeli, Bahçelievler, Hoşin, Gürgür, Arıca , Bahçecik, Akçaören, Barğaç, Kadıkent, Ağveren, Kepirhisar, Karaburç, Korgun, Hanmağara, Saluca, Malören mahallelerinde Direk Tipi Trafo Bakımı yapılacağından dolayı saat 12.00 ile 16.00 arasında enerji kesintisi yaşanacaktır.

HARRAN BÖLGESİ

Üzerlik , Özlü , Küçükdüzlük, Olgunlar, Büyükdüzlük, Banarlı, Alacalı, Kırmıtlı, Kabataş , Çağbaşı, Tekneli, Yardımlı, Yayvandoruk, Şükürali, Yolgider, Bellitaş, Ağcıl, Tantana, Büyüktürbe, Arın mahallelerinde Direk Tipi Trafo Bakımı yapılacağından dolayı saat 08.00 ile 13.00 arasında enerji kesintisi yaşanacaktır.

HALİLİYE BÖLGESİ

Sağlık, Başören, Anaz, Güzelköy, Köseköy, Yenisu, Mutluca, Uzunköy, Emirler, Mamuca, Akdoğan, Güçlü mahallelerinde 1.ve 2. seviye kapsamında saat 08.00 ile 16.00 arasında OG hat bakımı yapılacaktır.

EYYÜBİYE BÖLGESİ

Günbalı, Yeşildere, Ovabeyli, Uğurlu, Yukarıçaykuyu, Sultantepe, Açmalı, Gelincik, Küçükhan, Bildim, Çamurlu, Altın, Beyazyaprak mahallelerinde Düsop çalışmasından dolayı saat 09.00 ile 16.30 arasında enerji kesintisi yapılacaktır.