Urfa'da aranan cinayat zanlıları JASAT tarafından kıskıvrak yakalandı

TAKİP ET

Şanlıurfa'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle meydana gelen olayda, öldürülen S.C. isimli şahısın cinayet zanlıları yapılan çalışmalar sonucunda 5 yıl sonra saklandığı yerde JASAT ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

CEYLANPINAR- Şanlıurfa’da arazi anlaşmazlığı nedeniyle meydana gelen olayda, öldürülen S.C. isimli şahısın cinayet zanlıları yapılan çalışmalar sonucunda 5 yıl sonra saklandığı yerde JASAT ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. 

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde 5 yıl önce arazi anlaşmazlığı nedeniyle meydana gelen olayda, S.C. isimli şahıs öldürülmüştü. Aynı aileden olaya karıştıkları belirlenen ve haklarında 25’er yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari şahıslardan; N.K, M.K. ve A.K. isimli şahısların yakalanması için Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından uzun zamandır yapılan çalışmalar ve takip sonucu yerleri tespit edilen firarileri yakalamak için 03.08.2023 tarihinde Ceylanpınar ilçesi, Saraççeşme Mahallesi’ nde komandoların da katıldığı şok baskında saklandıkları yerde yakalandılar. 

Yakalanan firari şahıslar adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.