Urfa'da akıntıya kapılan çocuktan acı haber! Cesedi bulundu

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde derede akıntıya kapılarak kaybolan 11 yaşındaki Davut Kara'nın cesedi, 11 gün sonra bulundu.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde derede akıntıya kapılarak kaybolan 11 yaşındaki Davut Kara’nın cesedi, 11 gün sonra bulundu.

Olay 22 Mart Cuma günü Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Yukarı Durmuş kırsal Mahallesi yakınlarından geçen Cırcıp Deresi’nde meydana gelmişti. İddiaya göre Ş.D., Y.D. ve 11 yaşındaki Davut Kara derenin kenarında inek otlatıyordu. Ve daha sonra derenin karşısına geçmeye çalışan Ş.D., Y.D. ve 11 yaşındaki Davut Kara, aniden yükselen sel sularına kapıldı. Çevredekilerin yardım etmeye çalıştığı şahıslar ile onların yanına gitmeye çalışan Davut K’nın annesi Şadiye Kara da akıntıya kapıldı. Şadiye Kara ve 2 kadın çevredekilerin yardımı ile sudan çıkarıldı. 11 yaşındaki Davut Kara isimli çocuk ise akıntıya kapılarak gözlerden kayboldu. 

Bölgedeki arama ve tarama çalışmaları 11 gün boyunca 6 dalgıç polis, 6 araç,1 bot, 1 dron, 46 görevli personel ve vatandaşlar tarafından devam etti.

Çalışmaların 11'inci gününde akıntıya kapılan 11 yaşındaki Davut Kara’nın cesedine ulaşıldı.

Ceset, akıntıya kapıldığı yerden yaklaşık bir kilometre uzaklıkta bulundu.

Sudan çıkarılan talihsiz çocuğun cesedi, hastane morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.