Urfa-Antep yolunu kullanacaklar dikkat! 

TAKİP ET

Karayolları Genel Müdürlüğü, yapılan çalışmalardan kaynaklı Gaziantep-Nizip-Birecik karayolunda araç trafiği kontrolü şekilde ilerleyecek.

Karayolları Genel Müdürlüğü, yapılan çalışmalardan kaynaklı Gaziantep-Nizip-Birecik karayolunda araç trafiği kontrolü şekilde ilerleyecek.

Gaziantep-Nizip-Birecik yolunda trafik kontrolü

Karayolları Genel Müdürlüğü, yapılan çalışmalardan kaynaklı Gaziantep-Nizip-Birecik yolunun 42-50. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle Nizip ve Birecik geçişlerinde trafiğin iki yönlü ve kontrolü olarak sağlanacağı öğrenildi.

Uyarılar ve dikkat edilmesi gereken diğer noktalar

Karayolları Genel Müdürlüğü, yol çalışması nedeniyle araç sürücülerin yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekmesi konusunda uyarıda bulundu. Ayrıca, diğer yol çalışmaları da şu şekildedir:

1.İstanbul İzmit Yolu (44-45.km): Yol yapım ve onarım çalışmaları sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

2.Ankara-Kırıkkale Yolu (25-27.km): Yol yapım çalışmaları nedeniyle her iki istikamette şerit daraltması ve şerit aktarması yapılarak ulaşım 2'şer şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

3.Çorum-Mecitözü-Amasya Yolu (19-26.km): Yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

4.Isparta-Burdur Yolu (0-11.km): Yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

5.Bandırma-Biga Yolu (42-44.km): Biga-Bandırma istikametinde kavşak düzenleme çalışmaları nedeniyle sol şerit trafiğe kapatılarak ulaşım sağ şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

6.Trabzon-İyidere Yolu (0-56.km): Yol boyu gelişim, peyzaj, temizlik ve bakım çalışması nedeniyle belirli saatlerde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

7.Nevşehir-Ürgüp-Kayseri Yolu (20-25.km): Yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir kısmından iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

8.İnebolu-Abana-Çatalzeytin Yolu (27-28.km): Heyelan ıslahı çalışmaları nedeniyle belirli bir bölüm trafiğe kapatılmıştır, alternatif güzergahlar kullanılmalıdır.
9.Elazığ-Diyarbakır Yolu (51-53.km): Köprülü kavşak yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
 

şanlıurfa gaziantep trafik karayollarıgenelmüdürlüğü