Şeref Albayrak, 'Az sabır' derken neyi kast etti! Kayyum mu geliyor?

TAKİP ET

Halfeti Belediyesine kayyum olarak atandıktan sonra girdiği belediye başkanlığı seçimini kazanan Şeref Albayrak, 31 Mart yerel seçimlerinde Halfeti Belediyesi'nin DEM Parti'ye kaptırdı.

Halfeti Belediyesine kayyum olarak atandıktan sonra girdiği belediye başkanlığı seçimini kazanan Şeref Albayrak, 31 Mart yerel seçimlerinde Halfeti Belediyesi’nin DEM Parti’ye kaptırdı.

Seçimde şaibeleri olduğunu iddia ederek sosyal medya üzerinde sık sık terör çıkışları yapan Şeref Albayrak, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra sessizliğe büründü.

Hakkari Belediyesine kayyum atandıktan sonra yeniden ortaya çıkan Şeref Albayrak, sosyal medya hesabından yaptığı fotoğraflı paylaşımda ‘’ Az sabır…’’ ifadelerini kulandı. Albayrak’ın bu paylaşımı Halfeti Belediyesi’ne de kayyum mu atanacak sorularını akıllara getirdi.

Albayrak, sonrasında ise , “Seçim gecesi Halfeti’de:  biji serok Apo sloganı attıranlar, halkımızla birlikte yöneteceğiz diye yola çıkıp Diyarbakır’dan atanan örgütçülere belediyeleri  teslim eden Kandilciler; rahat olun ya bir fotoğraf paylaştık sadece niye panik yapıyorsunuz…

Şeref Albayrak, dengeler derken neyi kast etti?

Bu arada aynı nehirde iki defa yıkanılmaz, stres yapmayın öyle bir derdim yok; fakat aday seçerken bir dahaki sefer dikkatli olun özellikle 6 yıl 3 ay terör örgütü üyeliğinden ceza alan bir örgütçüyü aday yapmayın gerçi o da sizin elinizde değil; Kandilin onay vermediği kimseyi aday yapamıyorsunuz"

Şeref Albayrak ile Ömer Öcalan birbirine girdi