Şanlıurfa Özel Yöntem Kolejinde yapılan geleneksel aşure etkinliğine yoğun ilgi

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın önemli eğitim kurumlarından Pratik Yöntem Kolejinde her yapılan ve bu yıl beşincisi düzenlenen aşure etkinliğine yoğun bir katılım oldu.

ŞANLIURFA- Şanlıurfa’nın önemli eğitim kurumlarından Pratik Yöntem Kolejinde her yapılan ve bu yıl beşincisi düzenlenen aşure etkinliğine yoğun bir katılım oldu.

Şanlıurfa’da birçok üniversiteye öğrenci gönderen ve yüzlerce bilim insanı yetiştiren, Özel Yöntem Koleji, Muharrem ayı nedeniyle aşure ikramında bulundu.

Şanlıurfa Karaköprü ilçesi Seyrantepe (Maşuk) yolu üzerinde eğitim veren Özel Yöntem Kolejinde gelenek haline gelen aşure dağıtımı, bu yılda 5.kez olarak gerçekleşti. Düzenlenen etkinliğe davetliler, Özel Yöntem Koleji Müdiresi Emine Kurtboğan ve Okul Basın Yayın ve Halkla İlişkileri birim Sorumlusu Mehmet Emin Kuş tarafından kapıda karşılandılar. 

Maşuk yolu üzerinde olan Yöntem Koleji’nin bahçesinde düzenlenen Aşure Etkinliğine, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bir önceki dönem başkanı Nihat Çiftçi, HÜDA PAR Şanlıurfa il başkanı Emin Özaslan, Bakallar ve bayiler odası Başkanı Mehmet Altun, Tatlıcılar, Lokantacılar ve Köfteciler odası Başkanı Mehmet Şakak, Eyyübiye Tapu Müdürü Musa Kaya, Aile ve sosyal politikalar il müdürü Hasan Bilici, Malı müşavirler ve muhasebeciler odası Başkanı Mustafa Karadağ ve yönetimi, Flo Üretim tesisleri İnsan kaynakları Müdürü Neşe Tanal, Şanlıurfalı ses sanatçısı Sait Emektar, Mil Diyanet Sen Şanlıurfa il başkanı Ömer Çapan ve yönetimi, Özgür Eğitim Sen Şanlıurfa il temsilcisi Vehbi Uzundağ, Haliliye İlçe sağlık müdürü İbrahim Halil Seysenbek, bir çok Eğitim yöneticisi, öğretmen, muhtarlar, gazeteciler ve esnaf katıldı.

Katılımın oldukça yoğun olduğu etkinlikte, Kolej tarafından yaptırılan kazan kazan aşureler konuklara ikram edildi.
 

şanlıurfa aşure etkinlik özel yöntem koleji