Şanlıurfa Göbeklitepe Anadolu Lisesi mezuniyet töreni düzenledi

TAKİP ET

Şanlıurfa Göbeklitepe Anadolu Lisesi, 2023-2024 Eğitim Yılını 12. Sınıf öğrencilerin üniversite sınavı öncesi motivasyonlarının artması amacıyla okulun bahçesinde kep atma töreni düzenledi. 

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Göbeklitepe Anadolu Lisesi, 2023-2024 Eğitim Yılını 12. Sınıf öğrencilerin üniversite sınavı öncesi motivasyonlarının artması amacıyla okulun bahçesinde kep atma töreni düzenledi. 

12. Sınıf öğrencileri, Okul Yönetimi ve velilerin katılımıyla okulda düzenlenen kep atma törenini sevinç ve coşkuyla kutladı. 

Gerçekleştirilen kep atma törenine Okul Müdürü Tugut Karadağ, Rehber Öğretmeni Elif Sena Sarı, Almanca Öğretmeni Songül Yıldız ve birçok öğretmen öğrenci ve veliler katıldı. 

Okulda düzenlenen kep atma töreninde açılış konuşması Göbeklitepe Anadolu Lisesi Müdürü Tugut Karadağ İle başladı. 

Okul Müdürü tarafından yapılan konuşma sonrasında öğrenciler keplerini havaya attı.  Öğrencilerin sevinç ve coşkusu renkli görüntülere sahne oldu. Öğrenciler mezuniyet programında eğlenirken bazı valiler ise duygu dolu anlar yaşadı. 

Göbeklitepe Anadolu Lisesi kep atma töreni ve mezuniyet balosu etkinliği 25 Mayıs Cuma günü, Okul Müdürü Turgut Karadağ ve organizasyonda emeği geçen okul Rehber Öğretmeni Elif Sena Sarı ve Almanca öğretmeni Songül Yıldız eşliğinde gerçekleşti. 

Öğrencilerin üniversite sınavı öncesi motivasyonlarının artmasının amacıyla düzenlenen kep atma ve mezuniyet balosu etkinliği, velilerin ve öğrencilerin katılımıyla okulun bahçesinde kep atma ile başlayıp Vali Konağı Düğün Salonunda müzikli eğlence ile devam etti. 

Düzenlenen etkinlikte öğrenciler ve öğretmenler doyasıya eğlendi. 
 

şanlıurfa lise mezuniyet eğitim tören kep balo göbeklitepeanadolulisesi