Şanlıurfa'da alkol ve uyuşturucu denetimleri sıklaştırıldı

TAKİP ET

Şanlıurfa'da son yıllarda kullanımı ve satışı oldukça artan uyuşturucu madde ile mücadele aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bu mücadele kapsamında zehir tacirleri tek tek yakalanırken bunun yanında cadde ve sokaklarda da denetimler devam ediyor.

Şanlıurfa’da son yıllarda kullanımı ve satışı oldukça artan uyuşturucu madde ile mücadele aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bu mücadele kapsamında zehir tacirleri tek tek yakalanırken bunun yanında cadde ve sokaklarda da denetimler devam ediyor.

Bu denetimler kapsamında caddelerde trafikte alkol, uyuşturucu ve uyarıcı madde denetimleri yapıldı. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada denetimlerin ağırlaştırılarak devam edeceği duyuruldu.

Yapılan açıklamada, “Alkol, uyuşturucu ve uyarıcı madde etkisi ile araç kullanmak algıları düşürüp refleksleri azaltarak hem kişinin kendi hem de trafikte bulunan diğer yol kullanıcılarının can ve mal güvenliğini olumsuz yönde etkilemektedir. Bu kapsamda trafik denetimleri ağırlaştırılarak devam edecektir” denildi.