Nihat Çiftçi: Emekli ve engelli bireyleri unutmadık

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Nihat Çiftçi, projeleri ile fark yaratmaya devam ediyor. Çiftçi son olarak yaşlı, emekli ve engelli bireyler için planladığı projelerini açıkladı.

Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Nihat Çiftçi, projeleri ile fark yaratmaya devam ediyor. Çiftçi son olarak yaşlı, emekli ve engelli bireyler için planladığı projelerini açıkladı. 

31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi, projelerini bir bir açıklamaya devam ediyor. Siyaset belediyeciliğinin aksine hizmet belediyeciliği yapacaklarını sık sık tekrarlayan Nihat Çiftçi, bu defa Karaköprü’de yaşayan yaşlı, emekliler ve engelli bireylere yönelik projelerini açıkladı. İlçede yaşayan yaşlılar için yaşlılar için Yaşlı Bakım Merkezi, emekliler için Emekliler Lokali ve engelli bireyler için Koordinasyon Merkezi kuracaklarını ifade eden Çiftçi, bu kesimleri unutmayacaklarını dile getirdi. 

YAŞLI VE EMEKLİLERE İKİ MERKEZ KURULACAK

Yaşamlarını Karaköprü’ye, Şanlıurfa’ya ve Türkiye’ye hizmet ederek geçirmiş olan yaşlı ve emeklilerin, evlerin huzuru olduğunu dile getiren Nihat Çiftçi, bu kesime yönelik projeleri açıkladı. Çiftçi projeleri ile ilgili şunları söyledi: Yaşlılarımız için orman bölgesinde bir Yaşlı Bakım Merkezi yapacağız. Bu merkezde yaşlılarımız her türlü sağlık hizmetlerini alacaklar, bakım hizmetlerini alacaklar ve en önemli konu o merkezde huzur içinde, kendini güvende hissedecek. Bu hizmetlerle ailelerimize destekler vereceğiz. Çünkü bizde en az onların çocukları kadar, torunları kadar yaşlılarımızı düşünüyoruz. Emekliler için ise ilçe merkezinde, ulaşılabilir bir noktada, var olan uygun yapılarımızı Emekliler Lokali’ne dönüştüreceğiz. Çünkü son zamanlarda emeklilerimizin aldığı maaş onlara yetmiyor. Oluşturacağımız lokale gelen emeklilerimize çay, kahve, simit ve börek gibi ikramlarda bulunacağız. 

ENGELLİLERİMİZİ EVLERDEN ÇIKARMAK İSTİYORUZ 

Hepimizin birer engelli adayı olduğunu hatırlatan Başkan adayı Nihat Çiftçi, engelli bireylere yönelik projeleri ile ilgili “Engellilerimizi evlerden çıkararak şehri onlarla birlikte yaşamak istiyoruz. Engelli Koordinasyon merkezlerimizde, engeli parklarımızda yaşamlarını sürdürebilmeleri becerilerini geliştirebilmeleri, eğitim, kültürel ve sanat faaliyetleri yapabilmeleri için engellilerimizi unutmadık. Yine üretim merkezlerimizde de çalışma önceliğini engelli kardeşlerimize vereceğiz. Onların istihdam edilmesi, ayakta durabilmesi kabiliyetlerini geliştirebilmeleri için her türlü desteği vereceğiz.” ifadelerini kullandı.