İçişleri Bakanı Yerlikaya başkanlığında güvenlik toplantısı gerçekleştirildi

TAKİP ET

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında güvenlik konusuyla bir toplantı gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında güvenlik konusuyla bir toplantı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıya Bakan Yardımcıları, Jandarma Genel Komutanı, Emniyet Genel Müdürü, Sahil Güvenlik Komutanı ile 81 şehrin Emniyet Müdürleri, Jandarma Komutanları ve Sahil Güvenlik Komutanlarının katılımıyla Güvenlik Toplantısı gerçekleştirildi.

Emniyet güçlerinin 2023 yılı faaliyetlerinin değerlendirildiği 2024 yılı hedefleri ortaya konulduğu toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Bakan Yerlikaya, “Ülkemizin huzur ve güvenliği için; Teröristlerin nefeslerini keseceğiz, Organize suç örgütlerine göz açtırmayacağız, Zehir tacirlerine hayatı zehredeceğiz, Düzensiz Göçmen Kaçakçılığı Organizatörlerine geçit vermeyeceğiz.

Odak noktamız, suçları önleyici tedbirleri artırmak, suç ve suçlularla amansız bir şekilde mücadele etmektir.İçişleri ailesi olarak durmadan, duraksamadan mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz.” dedi.
 

Bakan Yardımcılarımız, Jandarma Genel Komutanımız, Emniyet Genel Müdürümüz, Sahil Güvenlik Komutanımız ile 81 şehrimizin Emniyet Müdürleri, Jandarma Komutanları ve Sahil Güvenlik Komutanlarının katılımıyla Güvenlik Toplantımızı gerçekleştiriyoruz.

Emniyet güçlerimizin 2023 yılı… pic.twitter.com/liJJbm4Dtw

— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) January 17, 2024