HÜDA PAR, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi adayını açıkladı

TAKİP ET

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu Şanlıurfa'da katıldığı aday tanıtım toplantısında 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde, İstanbul, Ankara ve İzmir'de Cumhur İttifakı'nın büyükşehir belediye başkan adaylarını destekleyeceklerini açıklarken Şanlıurfa için ise Emin Özaslan ile seçime gireceklerini söyledi.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu Şanlıurfa’da katıldığı aday tanıtım toplantısında 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde, İstanbul, Ankara ve İzmir'de Cumhur İttifakı'nın büyükşehir belediye başkan adaylarını destekleyeceklerini açıklarken Şanlıurfa için ise Emin Özaslan ile seçime gireceklerini söyledi.

HÜDA PAR lideri Yapıcıoğlu, Şanlıurfa Kültür Merkezi'nde yapılan HÜDA PAR Bölge Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye'de seçim dönemine girildiğine işaret eden Genel Başkan Yapıcıoğlu, Halkın dürüst belediyecilik ve gerçek hizmetle tanışma zamanının geldiğini belirtti. Yapıcıoğlu, başkan adayları ve partililerden seçimde ciddi bir çalışma beklediklerine dikkat çekti.
Genel Başkan Yapıcıoğlu’nun açıkladığı isimler şöyle:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Emin Özarslan, 

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Faruk Dinç, 

Siirt Belediye Başkan adayı Abdurrahman Özcan, 

Ceylanpınar Belediye Başkan adayı Adnan Sağlam, 

Bismil Belediye Başkan adayı Ali Bilmez, 

Eğil Belediye Başkan adayı Ali Durgunsu, 

Kahta Belediye Başkan adayı Adem Yavuz.

İstanbul, Ankara ve İzmir'de Cumhur İttifakı'nın büyükşehir belediye başkan adayları desteklenecek. Diğer il ve ilçelerde de kendi adaylarıyla seçimlere katılma düşünceleri olduğunu duyurdu.