Hilvan'da Hizmette Ayrımcılık Tescillendi

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde yaklaşık 20 köy tarafından kullanılan yolun hali içler acısı bir durumda.

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde yaklaşık 20 köy tarafından kullanılan yolun hali içler acısı bir durumda.

İlçenin Batı kısmına düşen Malören, Arıca, Kızılkaya, Altaş Orğuz, Oymaağaç, Gelenek ve Aşağıekece mahalleleri ve bağlı 5 mezranın yolu olan grup yol kullanılamaz hale geldi.

Kazıldıktan sonra yapılmadı 

Yolun yaklaşık 7-8 kilometrelik bölümü 1,5 yıl evvel kazıldıktan sonra olduğu gibi bırakıldığı için kullanılamaz durumdayken kalan kısım ise ağır tonajlı araçların kullanmasından dolayı çökerek kullanılamaz hale geldi. 

Hizmette ayrımcılık var

Haber ihbar hattımıza ulaşan vatandaşlar, "31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti tarafından belli köylerin yolları yama yapılırken 2 Haziran seçimleri sürecinde de yine belli köylerin yolları yama yapıldı. Bu sefer de Yeniden Refah Partisi kendine yakın bölgelere yama ekibi yolladı.

Büyükşehir bizi yanılttı 

Ancak bizim bu bölgede söz konusu yollarda hiçbir şekilde çalışma yapılmadı. Bizler, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde hizmet anlamında değişim yaşanmasını beklerken önceki yönetimden bir farkları olmadığını görüyoruz.

Bizim bu bölgede nedense gelen her yönetim hizmette ayrımcılık yapıyor. Yollarımızın yapılmasını bir an evvel beklerken karşımıza muhatap dahi bulamıyoruz. " ifadeleri ile tepki gösterdi.