Hilvan'da dikkat çeken ziyaret!

TAKİP ET

31 Mart yerel seçimlerinde DEM Parti'nin kazandığı belediye seçimi çıkan olaylar nedeniyle iptal edildi. 2 Haziran 2024 tarihine ertelenen seçim çalışmaları kapsamında siyasi partiler, bütün kozlarını oynuyor.

31 Mart yerel seçimlerinde DEM Parti’nin kazandığı belediye seçimi çıkan olaylar nedeniyle iptal edildi. 2 Haziran 2024 tarihine ertelenen seçim çalışmaları kapsamında siyasi partiler, bütün kozlarını oynuyor.

Hilvan’da iddialı partiler arasında bulunan AK Parti Hilvan Belediye Başkan Adayı Aslan Ali Bayık seçim çalışmalarına merkez ve kırsalda devam ediyor. AK Parti Milletvekillerinin de destek verdiği seçim çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ederken dikkat çeken bir ziyaret gerçekleşti.

HÜDA Par adayı İmam Bazik: HÜDA Par'ın güneşinin doğmasını engelleyemeyecekler

Hilvan’da sandık sonuçlarını doğrudan etkileyecek olan aktörlerden biri olan HÜDA PAR’ın sandıkta takınacağı tavır Hilvan gündeminde sıcaklığını korurken AK Parti adayı Aslan Ali Bayık’tan sürpriz bir ziyaret gerçekleştirildi.

Bayık, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdurrahim Dusak, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Kemal Beyret’in aralarında bulunduğu bir heyet ile birlikte HÜDA PAR Hilvan Belediye Başkanı Osman Göçmen’i ziyaret etti.

HÜDA PAR’ın AK Parti’ye seçimde destek verip vermeyeceği Hilvanlılar arasında en çok merak edilen konuların başında geliyor.