Hilvan Belediye Eşbaşkanları Serhan Paydaş ve Garip Yeşil, Ajans Balıklıgöl'e konuştu

TAKİP ET

31 Mart yerel seçimlerinde DEM Parti'nin kazandığı Hilvan Belediye Başkanlığı seçimleri AK Parti'nin itirazı üzerine seçimler 2 Haziran'da yenilendi. Yenilenen seçimlerde DEM Parti, seçimi büyük bir fark ile kazanarak zaferini ilan etti.

31 Mart yerel seçimlerinde DEM Parti’nin kazandığı Hilvan Belediye Başkanlığı seçimleri AK Parti’nin itirazı üzerine seçimler 2 Haziran’da yenilendi. Yenilenen seçimlerde DEM Parti, seçimi büyük bir fark ile kazanarak zaferini ilan etti.

Seçimi kazandıktan sonra belediye ve bağlı müdürlüklerde gerekli incelemeleri yapan Eşbaşkanlar Serhan Paydaş ve Garip Yeşil, Belediye Çay Bahçesinden tebrikleri kabul etti. Eşbaşkanları tebrik etmek için gelen vatandaşların ilgisi gözlerden kaçmazken eşbaşkanlar, vatandaşlar tek tek bir araya gelerek ilgilendi.

Ajans Balıklıgöl, Hilvan TV ve Gerçek Urfa Haber Mikrofonlarına konuşan Eşbaşkanlar, şeffaf belediyecilik vurgusu yaptı. İlk önce konuşan Eşbaşkan Serhan Paydaş, 31 Mart ve 2 Haziran süreçlerini değerlendirdikten sonra şeffaf belediyecilik vurgusu yaptı.

Ardından konuşan Eşbaşkan Garip Yeşil, özellikle kadın ve gençlik politikalarında önemli çalışmalar yapacaklarını söyledi. Ardından konuşan Hilvan İlçe Eşbaşkanı Mustafa Koyuncu, ise Hilvan’da yapılan tüm oyunlara rağmen seçimi kazandıklarını ve bu zafere Hakkari’ye armağan ettiklerini dile getirdi.
 

garip yeşil serhan paydaş mustafa koyuncu dem hilvan dem hilvan haberleri