Hanif Düzme'den şeffaf yönetim vurgusu

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Hilvan Belediye Başkan Adayı Hanif Düzme, belediyeyi kazandıklarında yönetimde şeffaflık ve eşit hizmet olacağını söyledi.

Yeniden Refah Partisi Hilvan Belediye Başkan Adayı Hanif Düzme, belediyeyi kazandıklarında yönetimde şeffaflık ve eşit hizmet olacağını söyledi.

Yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi arena da iyice ısınmaya başladı. Belediye başkan adayları bir yandan seçim çalışmalarına devam ederken bir yandan da proje ve vaatlerini açıklıyor.

Seçim yarışının iddialı isimlerinden olan Yeniden Refah Partisi Hilvan Belediye Başkan Adayı Hanif Düzme, belediye yönetiminde şeffaflık ilkesi üzerinden yola devam edeceklerini belirterek şunları dile getirdi:

“Biz gelirsek hizmet bakımından öncelikli yerler olacak. Kalabalık yerlerden başlayacağız, bu yerlerden hizmet yapıp merkeze doğru geleceğiz. Şu anda yapılan ve yapılmayan işler var. Biz şuandakilerin yaptığı gibi yapıyormuş gibi görünmeyeceğiz, hizmet edeceğiz.
Köylümüze, çiftçimize ve milletimize danışarak hep beraber bu işleri yapacağız.

Hanif Düzme: Hilvanlı kardeşlerimizin tapu sorununu çözeceğiz

Belediyenin ayakta durmasını sağlayan dört ayak var. Bunlardan biri belediye başkanı, belediye çalışanı, encümeni ve partisi… Biz bununla beraber halkı da işin içine katarak çalışacağız. Nerede bir hizmet eksikliği varsa biz onu gidereceğiz. 

‘Gelir ve giderler açıklanacak’

‘Nereye ne para harcadığımızı kalem kalem açıklayacağız’ Şeffaflık konusuna gelecek olursak; yapacağımız işleri aylık, 3 aylık, 5 aylık ve yıllık olarak programlı bir şekilde hayata geçireceğiz. Bu programda herkesle beraber olacağız. 

Hilvan kırsalında Hanif Düzme rüzgarı esiyor

Ne yaptık ne yapacağız şeklinde programımızı ortaya koyacağız ve bu hedeflerimizi hep beraber gerçekleştireceğiz. Yaptığımız işler sonrasında nereye ne para harcadığımızı kalem kalem açıklayacağız. Bunu belediye binasına asarak bütün Hilvan halkına duyuracağız.”