Hangi devletler sekste daha çok anlayışlı

TAKİP ET

Bir Google arama analizi, belirli eyaletlerdeki insanların seks hakkında diğerlerinden daha fazla bilgi istediğini ortaya çıkardı.

Bir Google arama analizi, belirli eyaletlerdeki insanların seks hakkında diğerlerinden daha fazla bilgi istediğini ortaya çıkardı.

Cinsel eğitim, insanlara cinsel sağlıkları ve üreme sağlıkları hakkında bilinçli kararlar vermeleri için gerekli bilgileri verdiği için insan varlığının önemli bir yönüdür.

Bir kişi seks hakkında bilgi edinerek doğum kontrolü, cinsel tercihler, cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar (CYBE) ve sağlıklı ilişkiler hakkında daha fazla şey anlayabilir. Bu bilgi, mitleri ortadan kaldırmaya, damgalamayı azaltmaya ve vücut pozitifliği, cinsiyet pozitifliği ve kendine saygı duygusunu geliştirmeye yardımcı olabilir.

Ek olarak, seks konusunda bilgili olmak, bir kişinin yeni şeyler denemek için güçlenmiş hissetmesine ve belki de seksten daha fazla zevk almasına yardımcı olabilir.

Amerika'da insanlar seks hakkında en çok nerede bilgi sahibi?

Bunu öğrenmek için MattressNextDay araştırma yaptı ve hangi eyaletlerin internette en çok seksle ilgili terimler aradığını ortaya çıkardı.

Araştırma, cinsiyet ve cinsiyetle ilgili terimler için aylık arama hacimlerini analiz etti. Eyalet başına Google aramalarına dayalı bir cinsel eğitim endeksi puanı hesaplandıktan sonra, sonuçlar en yüksek puanı New York'un aldığını, ardından California, Maryland, Massachusetts ve Georgia'nın geldiğini gösterdi . Washington, Nevada, Texas, Utah ve Colorado ise ilk ona girdi.

New York'ta, 10.000 kişiden 197.49'u Google'da cinsiyetle ilgili anahtar kelimeler kullanarak arama yaptı ve eyalet, 32.2'lik bir cinsel eğitim indeks puanı elde etti. "Seks pozisyonları" arama listesinin başında yer alırken, "BDSM", "anal" ve "öpüşme" ilk dörde girdi. Genel olarak, o ay New York'ta 385.040 seks veya cinsiyetle ilgili arama yapıldı.

California, 100.000 kişiden 193.5'lik bir seks arama oranına sahipti ve bu, liderlik tablosunda "meme ucu oyunu", "rol yapma" ve "kayışlı" gibi terimlerle 28.5'lik bir cinsel eğitim endeksi puanı olarak hesaplandı. Devlet, 28,5'lik bir cinsel eğitim indeksi puanı elde etti ve genel olarak ayda 753.000 arama yaptı.

Araştırma ayrıca "cinsel pozisyonlar", "BDSM" ve "anal" kelimelerinin de Maryland, Massachusetts ve Georgia'da en çok arananlar olduğunu ortaya çıkardı. Ancak Gürcistan'da "hamilelik" listede dördüncü sırada yer aldı.

Hangisi Google seks veya cinsiyetle ilgili terimleri en az belirtir?

Şekline dönüştüWest Virginia, yedi cinsel eğitim endeksi puanına sahipti, Montana, Güney Dakota, Idaho ve Kentucky cinsiyetle ilgili terimleri biraz daha sık arıyor.

Ancak, sadece rakamlara bakarak ve bir endeks puanı hesaplamadan,Wyoming, ayda yalnızca 7.250 arama ile Google'da en az cinsiyetle ilgili terimler olarak görünüyor.

Araştırma, ülke çapında 1.017.700 aramanın "cinsel pozisyonlar" için yapıldığını, 588.260 "BDSM" için yapıldığını ve "öpüşme"nin Google'da 388.050 kez arandığını buldu.

Yine de erektil disfonksiyon, libido ve uyarılma aramaları tüm eyaletlerde ilk on listeye girdi.

Analiz, cinsel eğitim arzusunda bazı keskin farklılıklar gösterse de, daha fazla aramanın daha fazla bilgi anlamına mı yoksa daha az aramanın insanların zaten iyi eğitimli olduğu anlamına mı geldiği bilinmiyor. Daha fazla araştırma potansiyel olarak bunu çözebilir.