Genç başkan toparlayıcı olmaya devam ediyor

TAKİP ET

Şanlıurfa Mirdesi Aşireti Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Batur ve yönetimi aşiret içerisinde birlik ve beraberliği arttırmak için çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Şanlıurfa Mirdesi Aşireti Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Batur ve yönetimi aşiret içerisinde birlik ve beraberliği arttırmak için çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Şanlıurfa’nın Hilvan, Siverek, Viranşehir ilçelerinin yanında kent merkezinde de büyük bir nüfusa sahip olan Mirdesi Aşireti, son zamanlarda kurulan Şanlıurfa Mirdesi Aşireti Yardımlaşma Derneği çatısı altına kenetlenmeye devam ediyor.

Mirdesi Aşireti Dayanışma Derneği, Hilvan ilçesine çıkarma yaptı

Kent genelinde hatırı sayılır bir nüfusu olan aşiret üyeleri arasında dayanışma ve yardımlaşmanın daha da arttırılması için kurulan Şanlıurfa Mirdesi Aşireti Yardımlaşma Derneği Başkan Batur kısa süre içerisinde aşiretin mensuplarının yaşadığı köylere ve ilçelere ziyaretler yaparak tam destek aldı.

Mirdesi köylerine önemli ziyaretler gerçekleştirildi

Hilvan Aşağıekece (Harapsor), Gölcük (Tılfetis) ve Siverek’te yaşayan Mirdesileri ziyaret eden Başkan Batur, aşiret üyelerinden tam destek alarak yoluna devam ediyor. Uzun zamandır yapılan çalışmaların bir ürünü olan Şanlıurfa Mirdesi Aşireti Yardımlaşma Derneği çatısında birleşen Mirdesiler, bir çok bölgede oylarıyla seçimde de belirleyici olacak.

Mirdesiler, Aşağı Ekece köyünde bir araya geldi

'Çalışmalarımız bütün kenti kapsıyor'

Ziyaretlere ve çalışmalarına ilişkin Ajans Balıklıgöl’e konuşan Başkan Ahmet Batur, “Bizim tek amacımız akrabalarımızın hizmetkarı olmaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde yaratacağımız dayanışma ile yolumuza bakacağız. Önümüze koyduğumuz hedef ve projelerimizi gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız sadece aşiretimiz için değil; Şanlıurfa’da yaşayan herkesi kapsayıcı çalışmalardır. Destek olan bütün akrabalarıma teşekkür ediyor.” dedi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ

Mirdesi Aşireti fotoğrafları