Feci kaza! 3 ölü, 1 ağır yaralı

TAKİP ET

Köpeğe çarpmamak için direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü kamyona çarptı. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde yaşanan trafik kazasında, köpeğe çarpmamak için direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü kamyona çarptı. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerin cenazesi, itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları araçtan çıkarılarak morga götürüldü.

Edinilen bilgiye göre, kaza Burhaniye-İzmir kara yolunda meydana geldi. İddiaya göre, henüz sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 10 F 0501 plakalı otomobil, yola aniden çıkan köpeğe çarpmamak için ani bir manevra yaptı. Ancak bu manevra sonucunda kontrolünden çıkan araç, yan yola geçerek V.B’nin idaresindeki 20 AEK 16 plakalı kamyona çarptı.

Kazayı gören vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, araçta bulunan 3 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Ayrıca kazada bulunan 1 kişi de ağır yaralı olarak kurtarıldı.

Yaralı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Burhaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Ölen 3 kişinin cenazesi ise itfaiye ekiplerinin titiz çalışması sonucu sıkıştıkları araçtan çıkarılarak Burhaniye Devlet Hastanesi morguna götürüldü.
 

balıkesir kaza olay