Emin Özkaya, AK Parti'den aday adayı oldu

TAKİP ET

Hilvan'ın tanınan ailelerinden Özkaya ailesine mensup Emin Özkaya, AK Parti'den Hilvan Belediye Başkan aday adayı oldu.

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte Hilvan’dan aday adayları da başvurularını yapmaya başladı.

Hilvan’ın tanınan ailelerinden Özkaya ailesine mensup Emin Özkaya, AK Parti’den Hilvan Belediye Başkan aday adayı oldu. Hilvan İlçe Başkanlığı binasında resmi başvurusunu yapan Emin Özkaya, “Hilvanımız genç ve her geçen gün artan nüfusu ile dinamik bir İlçedir. Bu dinamik nüfusun ihtiyaç ve talepleri de aynı oranda artmaktadır. Yerel Yönetimler ihtiyaç ve talepleri de göz önünde bulundurarak kentin yarınını, geleceğini de planlamalıdır.” dedi.

Başvurusunu yaptıktan sonra bir açıklama yapan Emin Özkaya şu ifadelere yer verdi:

“2024 Yerel Seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN'ın Gençlerimize olan güveni ve verdiği önemin göstergesi, Teşkilatımızın desteği ve Hilvan halkımızın teveccühü ile Hilvan Belediye başkan aday adaylığımı açıklamaktayım.

Hilvanımız genç ve her geçen gün artan nüfusu ile dinamik bir İlçedir. Bu dinamik nüfusun ihtiyaç ve talepleri de aynı oranda artmaktadır. Yerel Yönetimler ihtiyaç ve talepleri de göz önünde bulundurarak kentin yarınını, geleceğini de planlamalıdır.

Gençlerimiz ile STK'larımız ile istişare kültürünü işleterek ortak akıl ile vatandaşımızın memnuniyetini merkeze alan bir Belediyecilik anlayışı için Hilvan Belediye Başkanlığı'na AK Parti'den aday adaylığı başvurumu ilçe başkanlığımıza yaptım.

AK Parti bir Dava Hareketidir.Ak Parti de Siyaset Milletimize Hizmet Yarışıdır. İlçemize, Şehrimize Ülkemize hizmet etmek fırsatı için yola çıkmış biri olarak başvuru neticemiz ne olursa olsun, bu davanın bir neferi olarak AK Parti'mizin ve Cumhur ittifakımızın seçim zaferi için canla başla çalışacağız.

2024 yerel seçimlerinin ülkemiz genelinde huzur ve sükunet ortamında, bayram havasında, demokrasi şöleni şeklinde geçmesi temennisi ile sürecin Hilvanımız ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.”