Ekmek zammı yılbaşı sonrasına bırakılmış: Gözler Fırıncılar Odasında

TAKİP ET

Türkiye'nin en kalitesiz ekmeğinin tüketildiği Şanlıurfa'da birkaç ayda bir zam yapılması hem vatandaşı hem de fırıncıyı zor durumda bırakıyor.  Şanlıurfa'da hali hazırda 6 TL'den satılan ekmeğin 7 TL'ye çıkarılması için fırıncılara bilgi verildiği ancak fırıncıların bu fiyatı kabul etmediği iddia edildi.

Türkiye’nin en kalitesiz ekmeğinin tüketildiği Şanlıurfa’da birkaç ayda bir zam yapılması hem vatandaşı hem de fırıncıyı zor durumda bırakıyor.  Şanlıurfa’da hali hazırda 6 TL’den satılan ekmeğin 7 TL’ye çıkarılması için fırıncılara bilgi verildiği ancak fırıncıların bu fiyatı kabul etmediği iddia edildi.

Siverek'te ekmekten çıkan sinek şok etti

Geçtiğimiz gün çıkan zam haberlerini yalanlayan Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Karaatlı, daha önce de ne zaman ‘zam yok’ dediğinde zam gelmişti. Yıl başından önce alınan zam kararının yılbaşından sonraki günlere bırakıldığı iddia edilirken Fırıncılar Odasından ise tutarlı bir açıklama gelmedi.

Urfa'da mide bulandıran olay! Ekmekten bakın ne çıktı?

Tutarsız bir yönetim anlayışına sahip olan Fırıncılar Odasının önerdiği fiyatın kabul edilmemesi de ayrıca eleştiri konusu oldu. Fırıncılar zam var derken Fırıncılar Odası ise zam yok diyerek akıllarda soru işaretleri bıraktı.