DEM Parti Hilvan'da sahayı boş bırakmıyor

TAKİP ET

DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Prof. Dr. Mithat Sancar Hilvan'da seçim çalışmalarına katıldı.

DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Prof. Dr. Mithat Sancar Hilvan'da seçim çalışmalarına katıldı.

Şanlıurfa'da seçim sonuçlarının en çok merak edildiği ilçelerden olan Hilvan'da seçimi kazanma yarışında iddialı olan DEM Parti kırsal mahallelere çıkarma yaptı.

Eş Başkan Adayı Serhan Paydaş, saha çalışması kapsamında esnaf ve kırsal mahalle çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında mahalle muhtarları ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren DEM Parti, dikkat çeken çalışmalara imza atıyor.

DEM Parti'den Hilvan'da görkemli açılış

Dün, DEM Parti cephesindeki önemli siyasi aktörlerden olan Ahmet Türk ile seçim çalışmalarını yürüten DEM Parti, bugün de Şanlıurfa Milletvekili Mithat Sancar ile seçim çalışmalarını sürdürdü.

Özellikle kırsal mahallelerde ilgiyle karşılanan DEM Parti heyeti mahallelerde vatandaşların sorunlarını dinleyerek var olan eksiklik ve sorunları not alıyor.

Çalışmalar kapsamında kısa bir açıklama yapan DEM Parti Hilvan Belediye Eş Başkan adayı Serhan Paydaş, "ilçemizin merkezi ve kırsalında var olan sorunları yakın hem biliyor ve takip ediyoruz. Bu sorunların çözümüne ilişkin gerekli hazırlıklarımızı yapmış bulunmaktayız.

Halkımız ile birlikte ortak yönetim anlayışı çerçevesinde ilçemizi daha güzel yarınlara taşımak için çalışmalarımızı şimdiden başlatmış bulunmaktayız" dedi.