DEM Parti Hilvan Belediye Eş Başkan Aday Adayı Bıdık'tan yeni yıl mesajı

TAKİP ET

DEM Parti Hilvan Belediye Eş Başkan Aday Adayı İshak Bıdık, yeni yıl vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

DEM Parti Hilvan Belediye Eş Başkan Aday Adayı İshak Bıdık, yeni vesilesiyle bir mesaj yayımladı. İshak Bıdık, yayımladığı mesajında, 2024 yılının Hilvan ilçesi için değişim yılı olacağını söyledi.

2024 yılının tüm dünyada ve bölgemizde barışa vesile olmasını temenni ettiğini söylen İshak Bıdık, her yeni yılın, yeni bir umut ve yeni bir başlangıç olduğunu, 2024'ün partisi için Hilvan'da büyük bir değişime vesile olacağını, yeni yılda Hilvan Belediyesini kazanacaklarını ve Hilvan'da hizmetin, büyümenin, çağı yakalamanın, gelişim ve dönüşümüm başlangıç senesi olacağını sözlerine ekledi. 
Bu vesile ile Hilvan özelinde tüm dünya halklarının yeni yılını kutladığını, 2024'ün tüm dünyaya barış, kardeşlik getirmesini ve tüm savaşların son bulması umudu ile gelmesini temenni ettiğini yineleyen İshak Bıdık, “Her yazın akıbeti kış, her kışın yüreğinde sakladığı ise bahardır. Kara kışa aldırmadan, umudunu diri tutup gelecek baharın tomurcuklarını yüreğinde taşıyanlara selam olsun” ifadelerine yer verdi.