DEM Parti Eş Başkan adayları gece yarısına kadar çalışıyor

TAKİP ET

Hilvan'da seçim yarışında iddialı olan DEM Parti Hilvan Belediye Eş Başkan Adayları Serhan Paydaş ve Garip Yeşil, çalışmalarına devam ediyor.

Hilvan’da seçim yarışında iddialı olan DEM Parti Hilvan Belediye Eş Başkan Adayları Serhan Paydaş ve Garip Yeşil, çalışmalarına devam ediyor.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala siyasi partiler çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında kapı kapı dolaşarak vatandaşlardan destek isteyen DEM Parti Eş Başkan adayları vatandaştan olumlu tepkiler almaya devam ediyor.

Vatandaş ve esnaf ziyaretlerini gerçekleştiren eş başkan adayları onlardan gelen talep ve önerileri dikkatle dinliyor. Esnaftan alınan talepleri dinleyen DEM Parti Eş Başkan adayı Serhan Paydaş, seçim sonrasında hayata geçirecekleri projeler ile ilçeye ekonomik canlılık katmayı hedeflediklerini söyledi.

İlçede istihdam alanında yeterince yatırım yapılmadığını söyleyen Paydaş, “İlçemize yatırım yapmak isteyen iş insanlarına öncü olarak ekonomik canlılık kazandırmak için çalışacağız. İlçenin ekonomik olarak canlanması esnafımızı da doğrudan kalkındıracaktır. Bu konuda projelerimiz ve ekibimiz hazır. ” dedi.