Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'da konuştu

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Belediye Başkan Adayları tanıtım toplantısı ve yapımı tamamlanan deprem konutlarının teslimi için Şanlıurfa'ya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Belediye Başkan Adayları tanıtım toplantısı ve yapımı tamamlanan deprem konutlarının teslimi için Şanlıurfa'ya geldi.

Burada kendisini karşılayan binlerce kişiye seslenen Erdoğan, deprem konutlarının teslimi için çok yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi.

Deprem konutlarına ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yılsonuna kadar 200 bin konutun teslim edileceğini söyledi.

“Şanlıurfa'da katkı verecek isimlerle 31 Mart'ta sizlerin karşısına çıkmaya çalıştık.” diyen Erdoğan devamında şu ifadeleri kullandı:

“Hepimize düşen görev ele ele vererek şehrimize en güzel hizmetlerin gelmesi için çalışıyoruz. Geçmişte bizimle çalışıp yolunu ayıranların kendi takdirleridir. Bizim bu tür tartışmaları yapacağımız vaktimiz yok. 

Mesele yatırımlar ile hizmet kazandırmaktır. Kimsenin bizi gereksiz tartışmaların içine çekmesine izin vermeyiz. Hedefimiz 31 Mart'ta sandıkları patlatarak büyükşehir ve ilçe belediyelerini almaktır.

İşte gönlümüzün sultanı Şanlıurfa budur!

CHP’yi es geçmedi!

CHP, siyasi mihengini kaybetmiş, böyle olduğu için de sürekli yörüngeden yörüngeye savrulup duran bir partiye dönüşmüştür.

Türkiye üzerinde hesabı olanların kullanabileceği aparat haline gelen CHP'nin içler acısı durumu İstanbul'daki terör saldırısıyla bir kez daha ortaya çıktı. Siyasette rotasını kaybetmiş olan CHP, üzülerek görüyoruz ki Türkiye'ye dair hesabı olan tüm odakların oyuncağı haline gelmiştir.

Bu saldırıyı yapan teröristlerin, onlara emir verenlerin en büyük hamisi, genel başkanı başta olmak üzere CHP yöneticileridir.CHP bir iç savaş yaşıyor. Eskisinin ve yenisinin bir taraftan, başkalarının öteki taraftan birbirine kılıç salladığı savaşın ne zaman biteceği bilinmiyor."

İlçe adayları

Akçakale'den Abdulhakim Ayhan, 

Birecik'ten Mahmut Mirkelam, 

Bozova'dan Suphi Aksoy, Ceylanpınar'dan Seyithan Atilla, 

Eyyübiye'den Mehmet Kuş, 

Haliliye'den Mehmet Canpolat, 

Halfeti'den Şeref Albayrak, 

Hilvan'dan Aslan Ali Bayık, 

Karaköprü'den Metin Baydilli, 

Siverek'ten Ali Murat Bucak, 

Suruç'tan Mustafa Yüksel, 

Viranşehir'den Salih Ekinci, 

Milliyetçi Hareket Partisinden ise Mahmut Özyavuz Harran'dan aday gösterildi.