Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan değişim mesajı

TAKİP ET

31 Mart seçimlerinde CHP'nin birinci parti çıkması AK Parti içinde değişim tartışmalarının başladığı şeklinde iddiaları gündeme getirdi.

31 Mart seçimlerinde CHP'nin birinci parti çıkması AK Parti içinde değişim tartışmalarının başladığı şeklinde iddiaları gündeme getirdi.

Değişim yönündeki iddialar gündemi meşgul ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yönlendirmelerle adım atmayacağız. Değişim, bizim belirlediğimiz takvim ve şartlarda olacak" sözleriyle son noktayı koydu.

CHP'nin yüzde 37.7 ile birinci parti çıktığı 31 Mart seçimlerinde istenen neticelerin alınamaması AK Parti içinde değişim tartışmalarına neden oldu. Ankara kulislerinde kabine ve parti içindeki bazı isimlerin görevden alınacağı iddia edildi.

Partinin ve davanın geleceğinin herkesin geleceğinden daha önemli olduğuna vurgu yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Milletin beklentileri neyse ona göre hareket edeceğiz. Ama bir değişim yapacaksak, bu değişim bizim belirlediğimiz şartlarda ve takvimde olacak. Birilerinin yönlendirmesine göre hareket etmeyeceğiz.

Aramıza fitne ve fesat sokmayacağız. Medya üzerinden konuşup, birbirinizi suçlar nitelikte davranmayın. Son günlerde sanki Cumhur İttifakı içinde bir problem varmış gibi algı oluşturuluyor. Cumhur İttifakı'nda hiçbir sorun yok. Sayın Bahçeli ile görüşmede de bunu bir kez daha teyit ettik " mesajı verdiği ortaya çıktı.