CHP'li Mehtap Rastgeldi Sakacı baltayı taşa vurdu

TAKİP ET

Şanlıurfa'da muhalefet görevini yerine getirmekte zorlanan Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Haliliye İlçe Başkanı Mehtap Rastgeldi Sakacı, DSİ tarafından dere ıslahı yapılan parkın son durumunu Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne mal edince belediyeden cevap geldi.

Şanlıurfa’da muhalefet görevini yerine getirmekte zorlanan Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Haliliye İlçe Başkanı Mehtap Rastgeldi Sakacı, DSİ tarafından dere ıslahı yapılan parkın son durumunu Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne mal edince belediyeden cevap geldi.

İlçe belediyesine ait olan ve DSİ’nin çalışmalarından dolayı yapımına başlanılmayan parkı sosyal medya hesabından paylaşan Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Haliliye İlçe Başkanı Mehtap Rastgeldi Sakacı’ya Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden cevap gecikmedi.

Görev alanlarını karıştırdı

Sosyal medyadan Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Haliliye İlçe Başkanı Mehtap Rastgeldi Sakacı, “Algı, manipülasyon, dezenformasyona karşı sosyal medyada sadece gerçekleri paylaşalım. Size katılıyorum. Kimse Şanlıurfa halkını yalancılıkla suçlayamaz. Bu fotoğraflar sizin liyakatsiz belediyeciliğiniz kadar gerçek.” ifadeleri ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirdi.

Başkan Rasgeldi Sakacı'nın Cavsak Deresini Karakoyun deresi olarak göstermesi de ayrıca tartışma konusu oldu. 

Algı, manipülasyon, dezenformasyona karşı sosyal medyada sadece gerçekleri paylaşalım.
Size katılıyorum...
Kimse Şanlıurfa halkını yalancılıkla suçlayamaz. Bu fotoğraflar sizin liyakatsiz belediyeciliğiniz kadar gerçek.
@sanliurfabld @zabeyazgul
Akp Şanlıurfa@eczozgurozel https://t.co/CnGrHA5792 pic.twitter.com/uphflJiE6N

— Mehtap Rastgeldi Sakacı (@MehtapRastgeldi) January 17, 2024

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden cevap gecikmedi

Rastgeldi Sakacı’ya cevap veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, “Günümüzün en popüler haber alma kaynağı: ‘Sosyal Medya’ Algı, manipülasyon, dezenformasyona karşı da lütfen dikkatli kullanalım. 

Şehir merkezinin farklı noktalarından geçen taşkın derelerimizde olası sel felaketlerinin önüne geçmek adına DSİ Genel Müdürlüğü ile yürütülen saha çalışmalarımız hummalı bir şekilde devam ediyor.
Dere genişletme ve ıslah DSİ bünyesinde gerçekleşirken sonrasında oluşacak üst yapı ve yol geçiş güzergahları Büyükşehir Belediyemizce tamamlanmaktadır.” denildi.