Bugün Yaşanacak! Şanlıurfa'nın 4 İlçesi Olumsuz Etkilenecek

TAKİP ET

Dicle elektrik Dağıtım A.Ş., Şanlıurfa'nın çeşitli ilçelerinde bakım onarım ve yatırım çalışmaları nedeniyle 5 Temmuz Cuma (bugün) 4 ilçede elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

ŞANLIURFA- Dicle elektrik Dağıtım A.Ş., Şanlıurfa’nın çeşitli ilçelerinde bakım onarım ve yatırım çalışmaları nedeniyle 5 Temmuz Cuma (bugün) 4 ilçede elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Peki, Hangi İlçelerde Elektrik Kesintisi Yaşanacak? 

İşte 5 Temmuz Cuma günü (Bugün) ilçe ilçe elektrik kesintisi yaşanacak yerler:

HİLVAN

Gölebakan, Üçkuyu, Yeni, Mantarlı, Aşaıçatak, Aslanlı, Arınık, Doğrular, Sucuhan, Kepirkucak, Bölükbaşı, İncirli, Buğur, Kuskunlu ve Taşlı mahallelerinde 09.00 ile 16:00 arası elektrik kesintisi yaşanacak.

SURUÇ

Yolbilir, Kaplanköy, Yenişehir, Yazıkyö, Oymaklı, Karakuyu, Akören, Hacılı, Küçüksergen, Eskiören, Bainatlı, Köseveli, Ezgil, Belik ,Yeğen, Ürkütlü, Yanaloba, Ağırtaş, Yurtçiçeği, Yağışlı, Kalkanlı, Büyükağacı, Büyüksergen, Hüyükyanı, Bilge, Balaban, Yaylatepe, Uysallı, Dumlukaya, Küçükova, Bozyokuş, Eskice, Uludüz, Çomak, Gölen, Yönlü, Aşağıkarıncalı, Cumhuriyet, Ölçektepe, Zeyrek, Yukarıbostancı, Karahöyük, Ortabaostancı, Saygın ve Dağören mahallelerinde 10.00 ile 16:00 arası elektrik kesintisi yaşanacak.

VİRANŞEHİR

Çiftçiler, Sayoba, Ekindöver, Hürriyet, Yolbilen, Kurtulmuş, Tanyeli, Övüncük, Gönüllü, Eşkin ve Kırbalı mahallelerinde 09.00 ile 17:30 arası elektrik kesintisi yaşanacak. 

EYYÜBİYE

Ovabeyli, Yeşildere, Uğurlu, Sultantepe, Açmalı, Gelincik, Küçükhan, Bildim, Çamurlu, Altın ve Beyazyaprak mahallelerinde 09.00 ile 17:00 arası elektrik kesintisi yaşanacak.
 

şanlıurfa elektrik kesinti enerji