AK Parti'de bir istifa haberi daha!

TAKİP ET

Akçakale Ziraat Odası Başkanı Selahattin Yılmaz,  AK Parti'deki görevinden ve üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı

Akçakale Ziraat Odası Başkanı Selahattin Yılmaz,  AK Parti'deki görevinden ve üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı

Son zamanlarda AK Parti’da yaşanan istifalara bir yenisi daha eklendi. "Son zamanlarda partimizin Akçakale belediye başkanlığı için dayattığı adayı kabul etmiyorum." diyen Başkan Selahattin Yılmaz AK Parti üyeliğinden ve ilçe başkanlığındaki görevinden istifa ettiğini söyledi.

Başkan Yılmaz yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

“Uzun yıllardır üyesi olduğum ve ilçe teşkilatında görev aldığım AK Parti'den bugün itibariyle istifa ettiğimi bildirmek istiyorum.

Genel ve yerel seçimlerde her zaman AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için büyük bir mücadele verdim. Akçakale'de partimizin başarısı için canla başla çalıştım.

Ancak, son zamanlarda partimizin Akçakale belediye başkanlığı için dayattığı adayı kabul etmiyorum. Bu adayın partimizin ilkelerine ve değerlerine uygun olmadığını düşünüyorum.

Bu nedenle, vicdani kanaatlerim doğrultusunda partiden istifa etme kararı aldım. Görev sürem boyunca bana sunulan imkanlar ve edindiğim tecrübeler için teşekkür ederim. AK Parti'ye ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a olan saygım ve sevgim sonsuzdur.”