Ahmet Bahçivan'dan Yeniden Refah Partisi'ne 'Ahlak' göndermesi

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı konusunda kendisini aldattığını iddia eden Eski Belediye Başkanı Ahmet Bahçivan, Yeniden Refah Partisi'nin yaptığı paylaşımın altına imalı bir yorum yaptı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı konusunda kendisini aldattığını iddia eden Eski Belediye Başkanı Ahmet Bahçivan, Yeniden Refah Partisi’nin yaptığı paylaşımın altına imalı bir yorum yaptı.

Şanlurfa’da Belediye Başkanı olduğu süreçte önemli hizmetlere imza atan Ahmet Bahçivan, Yeniden Refah Partisi’nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak ismi geçerken, partinin Kasım Gülpınar’ı göstermesi üzerine çok sert bir açıklama ile partiye ve genel başkana tepki göstermişti.

‘Münafıkılık alameti’ dedi.

Yeniden Refah Partisi’nin resmi sosyal medya hesaplarından ‘Ahlak yoksa çarpık kentleşme vardır, Düzenli ve yaşanabilir şehirler inşa edeceğiz” şeklindeki paylaşıma yorum yapan Ahmet Bahçivan, “Ahlak yoksa sözünde durmamak vardır. Bu münafıklık alametidir.” İfadelerini kullandı.