Ahıra zincirle bağlanan çocuk olayında yeni gelişme

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen dehşet verici olayda iddiaya 15 yaşındaki M.Ş. babası tarafından ahıra kapatılarak işkenceye maruz bırakıldı. Yaşanan olayla ilgili gözaltına alınan baba İzzet Ş. ve amca Mahmut Ş. Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen dehşet verici olayda iddiaya 15 yaşındaki M.Ş. babası tarafından ahıra kapatılarak işkenceye maruz bırakıldı.

Yaşanan olayla ilgili gözaltına alınan baba İzzet Ş. ve amca Mahmut Ş. Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayın perde arkasında dayısını vurmaması varmış?

Suruç ilçesine bağlı Karaca Mahallesinde meydana gelen olayda iddiaya göre işkenceye maruz kalan M.Ş., jandarmaya giderek babası ve amcasının kendisine işkence ettiği iddiasıyla şikayetçi oldu.

M.Ş., babası İzzet Ş., amcası Mahmut Ş. ve ağabeyi Ali Ş.'nin önce otomobil ile kendisine çarptığını daha sonra da  bir çiftlikteki ahıra götürüp zincirle bağladıktan sonra işkence ettiklerini iddia etti.

Yaşanan olaya ilişkin savcılık talimatıyla soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında ağabey Ali Ş. Gözaltına alındı. Gözaltına alınan ağabey ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Baba ve amcanın peşine düşen jandarma ekipler iki şahsı yakalayarak sorgulamak üzere jandarmaya götürdü. İki zanlı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

M.Ş.’nin babası tarafından eline silah verip dayısını vurmasını istediği ve buna karşı çıktığı için işkenceye maruz kaldığı iddia edildi.